واکسیناسیون بیش از ۷۰ درصد از پرسنل شرکت بهره برداری متروی تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۴۴۷۱

واکسیناسیون بیش از ۷۰ درصد از پرسنل شرکت بهره برداری متروی تهران

رئیس ستاد مقابله و پیشگیری بیماری کرونا و مدیر اجرایی پروژه واکسیناسیون شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از آغاز واکسیناسیون کارکنان شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) در سالن ولایت شرکت بهره برداری متروی تهران خبر داد.
واکسیناسیون بیش از ۷۰ درصد از پرسنل شرکت بهره برداری متروی تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ عباس نظری با اشاره به اینکه طی ۸ روز گذشته بیش از ۷۰ درصد پرسنل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه واکسینه شده‌اند گفت: همزمان با کارکنان شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه؛ همکارانمان در سازمان پایانه‌ها و پارک سوار‌ها و سازمان تاکسیرانی نیز واکسینه شده اند و از امروز یکشنبه هفدهم مردادماه ۱۴۰۰ واکسیناسیون کارکنان شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) نیز در این مرکز آغاز می‌شود.


وی همچنین از واکسیناسیون نزدیک به دو هزار و ۷۰۰ نفر از رانندگان تاکسی طی ۸ روز گذشته در این مرکز خبر داد و گفت: طی دو روز گذشته کارکنان سازمان پایانه‌ها و پارک سوار‌ها نیز در این مرکز واکسینه شده اند.

نظری خاطرنشان کرد: در روز‌های آینده وارد فاز واکسیناسیون پیمانکاران شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه می‌شویم و طبق برنامه ریزی تا پایانه هفته فاز اول واکسیناسیون کارکنان شرکت به اتمام می‌رسد.

پربازدیدترین آخرین اخبار